FAQ

Het bespaart je tijd


GastroNoMeat® maaltijd componenten hoeven alleen opgewarmd te worden. Combineer ze vervolgens met koolhydraten of andere maaltijdcomponenten. Wij hebben het meeste werk gedaan, zodat jij tijd kan winnen.
Het is betaalbaar


GastroNoMeat® is geen elitair merk. Qua prijs liggen onze producten in de lijn van vergelijkbare producten met vlees of vis. We kiezen er bewust voor om onze producten betaalbaar te maken voor iedereen.
Het is veelzijdig


GastroNoMeat® maaltijdcomponenten kunnen, afhankelijk van het type, gecombineerd worden met pasta's, rijst, puree, pastei, polenta, en veel meer. Sommige van onze maaltijdcomponenten zijn een perfecte basis om een eigen smaak en signatuur aan te geven.
Het is gemakkelijk


Onze maaltijdcomponenten kunnen door iedereen verwerkt worden. Alleen opwarmen is nodig. Het kan niet mis gaan.
Het is voor iedereen


In de foodservice is het een voordeel om iedereen te kunnen bedienen. Uit proeverijen voor consumenten blijkt dat vrijwel iedereen GastroNoMeat® lekker vindt. Onze producten worden zelfs door vlees- en viseters gewaardeerd. Ons motto is, "wanneer het lekker is dan maakt het niet uit of er vlees of vis in zit." Mensen die om welke reden dan ook geen vlees of vis eten, vinden bij GastroNoMeat® altijd wel iets van hun gading.

Wij zijn niet halal of kosher gecertificeerd.
Overtuigende smaak


Alle GastroNoMeat maaltijdcomponenten (ragouts, stoofgerechten en sauzen) zijn ontwikkeld met een optimale organoleptische beleving als uitgangspunt. De zorgvuldig gekozen vlees- en visalternatieven en optimale bereidingswijze harmoniëren perfect met de rest van de ingrediënten. GastroNoMeat® maaltijdcomponenten smaken niet 'alternatief', maar puur en lekker. Gasten ervaren geen compromis op smaak.
Het is gezond


Onze maaltijdcomponenten zijn bereid met hoogwaardige vlees- of visalternatieven. Voor iedereen die wil minderen met vlees is het een goede stap in de richting naar een gezonder leven. Ons vegan gehakt bevat ijzer en vitamine B12.

Onze maaltijdcomponten zijn laag in calorieën en scoren goed op de nutriscore.
We gebruiken de beste grondstoffen en ingrediënten. Daarom zijn kunstmatige smaak- of kleurstoffen niet nodig. Wij voegen ook geen bewaarmiddelen toe. Wij streven er altijd naar om voldoende micronutriënten in onze maaltijdcomponenten.
Het is duurzaam


Alternatieven voor vlees of vis hebben een veel lagere ecologische voetafdruk.

We gebruiken geen GMO-grondstoffen en zien er op toe dat de grondstoffen van maatschappelijk verantwoorde teelt komen.

Een aantal van onze leveranciers zijn lid van de Round Table on Responsible Soy en de Round Table on Responsible Palm oil.
Meer conversie


In de restaurantkeuze van een groep, zijn vegetariërs en veganisten vaak doorslaggevend. GastroNoMeat® verrijkt je menu met heerlijke veganistische of vegetarische gerechten. Groepen met vegetariërs of veganisten hoeven je zaak dus niet te mijden. Je zaak komt vaker aanmerking en hierdoor stijgt je conversie.